Що є запорукою успіху виробника свіжообсмаженої кави ТМ «Amalfi»? Неможливо поставити щось на перше місце. Це і якість закупованої зеленої кави для її подальшого обсмажування, і високотехнологічне виробничє обладнання, і співробітники компанії, які проводять щоденну роботу з удосконалення купажування та процесів обробки кави.
Ми врахували усі фактори, які впливають на якість нашої продукції.
Великою перевагою є те, що наша кава обсмажуϵться у самому центрi України, на нашому пiдприϵмствi у мiстi Днiпропетровськ. Це дозволяϵ вiдвантажувати клiєнтам нашу каву в найкоротшi строки пiсля обсмажування. Смак та аромат свiжеобсмаженої кави неможливо нi з чим порiвняти.
Наша продукцiя виготовлюϵться на найсучаснiшому сертефiкованому обладнаннi. Виробничі потужності нашої компанії відповідають усім вимогам до виробників продуктів харчування.
Процес виробництва включаϵ наступнi етапи: контроль якостi закупiвлi зеленої кави, обсмажування, очищення та фасування.
Сировина закуповується тільки у провідних постачальників зеленої кави в Європі. А дотримання технології на всіх етапах виробництва в результаті забезпечує високу якість кави та її смак.
Найбільший вплив на смакові характеристики мають процес купажування і обсмаження кави. Наші фахівці ретельно контролюють ці найважливіші процеси, завдяки чому кожна партія свіжообсмаженої кави ТМ «Amalfi» має стабільну ступінь обсмажування та смакові характеристики.
На даний момент продукція нашої компанії представлена широким асортиментом натуральної кави меленої та в зернах. Ми пропонуємо нашим споживачам тільки високоякісну продукцію, здатну задовольнити смак найвимогливіших цінителів кави, таким чином постійно розширюючи коло наших шановних клієнтів і партнерів.













Фотогалерея

Найбільший вплив на смакові характеристики надають процес купажування і обсмажування кави. Наші фахівці ретельно контролюють ці найважливіші процеси, завдяки чому кожна партія свіжообсмаженої кави ТМ «Amalfi» має стабільну ступінь обсмаження і смакові характеристики.