Помел кавових зерен

Помел

Ступінь помелу - вкрай важлива характеристика, до підбору якої слід ставитися дуже уважно.
Саме від ступеня помелу залежить смак випитої Вашими клієнтами кави.

Існує велика кількість різновидів помелу:
 - Грубий. Частинки меленої кави досягають в розмірах близько 1 мм. Такий Стпень помелу підходить для заварювання (приготування) кави в френч-пресі через те, що частинки меленої кави такого розміру легко затримуються в подібних пристроях
- Середній. Універсальний помел, який підійде для приготування кави в кавомашині вдома або в офісах. Кава з таким ступенем помелу дає відмінний смак. Так само помел такого типу відмінно підійде для комбінованих кавоварок.
- Дрібний (тонкий). Підходить для заварювання кавового напою в джезві (турці). Також тонкий помел робиться спеціально для професійних кавоварок, в яких кава готується шляхом пропуску гарячої пари через подрібнені зерна.


Компанія «Ріалайт» надає послуги помелу зернової кави будь-якого різновиду на своїх виробничих потужностях. Помел кави здійснюється на промисловому обладнанні фірми Toper.